tisdag 17 mars 2015

The Bonding Ritual: Spencer Baum

The Bonding Ritual (Girls Wearing Black, Book Four) By: Spencer Baum
Bild lånad från kobobooks

The Bonding Ritual av Spencer Baum är den fjärde och sista delen i Girl's Wearing Black, där Amerikas ledande vampyrklan varje år utökas med en dotter till någon ur Washingtons maktelit. Det hela görs i form av en tävling där vinnaren blir odödlig och förloraren hennes första måltid. Jill och Nicky är medlemmer i motståndsrörelsen och infiltrerar tävlingen för att komma åt en av de ledande vampyrerna.

I senaste boken avslöjades Nickys coverstory och nu är man i full fart med att avbryta uppdraget. Men när natten är över har alla utom Jill plötsligt ändrat sig, det kanske inte är helt hopplöst ändå? Vad de inte vet är att de har haft nattligt besök i form av en vampyr som pratat med hypnotiserande stämma.

Omdöme: Tyckte om den här, det hände mycket och jag blev överraskad några gånger när händelserna tog en helt annan väg än vad jag hade föreställt mig. Tror man hade kunnat skära ner på ordmängden, framför allt det som rörde tombolan, för det är en lite onödigt tjock bok. Kan också tycka att klanledaren själv är på gränsen till för barnslig, men utöver det har jag inga egentliga klagomål. Tyckte slutet var välgjort, trådar man nästan hade glömt av följdes upp och avslutades och allt var inte rosenrött :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för kommentaren, uppskattar att du tar dig tid :)