söndag 3 augusti 2014

Kaosutmaningen

Sista punkten av årets kaosutmaning, Kaos 2.0, prickades av idag :) Jag lyckades pricka av punkterna utan att välja böcker enbart för kaosutmaningen, även om en del böcker flyttades upp i prioriteringslistan, som t.ex. den sista boken, Mandarinstunder, som stått på min tbr-lista länge och antagligen skulle fått stå kvar ett tag till om det inte vore för att punkten "Välj en bok med frukt i titeln" funnits med. 


Uppnått: Målet med 20 avprickade punkter uppfylldes den 28/2-14.
               3/4-delar (30 punkter) nåddes den 5/4-14
               alla listans 40 punkter blev uppfyllda den 3/8-14

4 kommentarer:

 1. Grattis, bra jobbat! Jag har gjort som dig, inte valt böker efter listan utan istället sett om någon av böckerna jag läst passar in på någon av punkterna. Jag har klarat av 29 punkter, och tror att jag kanske kommer att klara runt 5. Nobelpristagare och augustvinnare kommer definitivt att bli svårast!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Eftersom jag vet att du tillhör crazy cat-ladies så kanske Doris Lessing kan hjälpa dig med nobelpristagaren, boken om Rufus kallas för entimmesroman och är väl egentligen en novell...

   Radera
 2. Grattis! Då kanske du kan tipsa om en bok med tvillingar på omslaget? Eller en svensk bok med titel på annat språk... Känner att det är de två som är svårast att hitta någon till.

  SvaraRadera
 3. Inga problem, har en flik däruppe där jag dokumenterat mina avprickade punkter :)

  SvaraRadera

Tack för kommentaren, uppskattar att du tar dig tid :)