onsdag 12 oktober 2016

Driven: Kelley Armstrong

Driven (inbunden)
Bild lånad från bokus,
finns också på adlibris
Kelley Armstrongs serie Women of the Otherworld har utökats från sina tretton romaner med ett antal noveller, kortromaner och grafiska romaner och efter vad jag har läst är Driven meningen att vara det sista inslaget, men jag tvivlar, även om det känns som att den sista lösa tråden (om jag nu inte glömt någon) från huvudserien knöts ihop prydligt här :)

Flocken kontaktas av en ung manlig varulv som hittat ett par släktingar upphängda och flådda i ett träd och han ber dem om hjälp. Det är en händelserik berättelse med okända motståndare som kompliceras av att den förre alfans pappa är tillbaka, osympatisk och konfliktsökande som få. Det visar sig att han har väl dolda skäl för att söka sig tillbaka.

Mycket trevlig bok, skrattade högt flera gånger och bet på naglarna däremellan. Gillade att få återse karaktärerna från serien och få glimtar av hur livet fortsatt för dem. Tvillingarna har hunnit bli nio år och de var en trevlig bekantskap (det är de som gör att jag tror på fler böcker så småningom, de behöver egna berättelser), även om de var lite väl lillgamla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för kommentaren, uppskattar att du tar dig tid :)